lördag 21 juni 2008

sammanfattning

nu är veckan snart slut, som tur är har den gått väldigt långsamt, och jag kommer inte ihåg hur den startade. men den har varit bra i alla fall. i och med att jag nog inte kommer vara inne på datorn så mycket i morgon, sammanfattar jag veckan idag. för er som vill läsa:
veckans..
saknad: Sara :'(
upptäckt: massor med vatten i båten
aha!: att värma kyckling med folie runt i mikron ger negativa konsekvenser (prova inte..!)
film: doktor tjivago (stavas det så?)
vinst: pass
förlust: mot mormor i kortspel
jobb: rensade hela rabatten där det dessutom bodde en trevlig myrfamilj :S
problem: löst nu i alla fall
topp: födelsedagen i söndags

torsdag 19 juni 2008

midsommarafton i morgon och allt.

nu sitter jag här på golvet i mitt rum. 14 år gammal sedan några dagar tillbaka, och tittar ut genom det oändligt gråa fönstret. jag ser ingenting annat än grannens hus, för dimman är så tät. och det är den 19 juni. lyckat. lyckat som bara den. och midsommarafton i mogon. tredje året i rad med ösregn?
värdelöst

tisdag 17 juni 2008

fjortisdag

idag fyller äntligen min shadi fjortis <333
grattis grattis älskling!
tänker på dig.
<3

söndag 15 juni 2008

en plats där tiden står still

japp. rena paradiset.
jag har inte skrattat så mycket, inte varit så glad på länge.
vi badade, åt i åsa, spelade volleyboll, fast det blev inget av det, så vi bara la oss ner i sanden. lukas försvann, fast tack och lov kom han tillbaka, och klockan 00.00 prick firade vi mig för tidigt med dricka och skratt. tack så hemskt mycket för denna underbara helg i himlen<3
kärlek till er <3

fredag 13 juni 2008

D

idag är dagen med stort D. dagen jag har längtat efter sedan väldigt länge tillbaka. dagen jag och shadi drar till husvagnen där sara och lukas redan gjort sig hemmastadda över en natt. dagen då jag ska äta glass och sola och bada.
jodå. dagen med stort D är det idag och jag längtar tills vi sitter på tåget påväg till paradiset. <3
och snart blir jag ett år äldre.
man kan inte säga annat än att jag är lyckliglycklig just nu.
<3

torsdag 12 juni 2008

andra dagen på sommarlovet

idag är det andra dagen på sommarlovet. och jag har fortfarande verkligen inte insett att jag har sommarlov. jag bara säger det för att folk har sagt att det är sommarlov.
men idag ska jag ut och shoppa :) och så ska jg packa. för på fredag drar jag, shadi, sara och lukas iväg till campingen. längtar som bara den!!
pussar<3

onsdag 11 juni 2008

liseberg 1000 ggr om

idag var jag på liseberg med selma, sara, sara(H), nina, alexandra och cecilia <33, dom flesta i denna samling av människor har sämst humor i världen, och dom skrattade oavbrutet hela dagen lång. och det var mysmys. tack så hemskt mycket för denna dagen folk, ni är underbara <33
jag tänkte på en sak när jag var på liseberg idag. jag såg en liten kille. han åt sockervadd, och var helt kladdig runt hela munnen. jag kommer så väl ihåg den känslan, så fruktansvärt hemsk, när man inte har något vatten så man kan ta bort det kladdiga klibbiga. och det var anledningen till att jag inte köpte sockervadd när jag var liten. nu vet ni det. nu har jag sagt mitt för ikväll, men jag återkommer. trevlig sommar tills dess. <3

världens bästa citat stod på alex tröja idag, tvungen att skriva den helt enkelt:
come to the dark side,,
we have cookies.

tisdag 10 juni 2008

värdelöst goes framåt

japp. kom inte långt med det här.. nae, nu har jag inte skrivit på över en månad. menmen, förhoppningsvis kommer det ljusare tider för ett tag nu framöver.

jag har sommarlov, och jag inte har någon aning om hur jag ska kunna fatta det. jag kan liksom inte förmå mig till att förstå att jag ska vara ledig. ledig i över 2 månader. sjuktsjukt. men denna sommarn ska bli den bästa i mitt liv. jag bara känner det på mig. jag ska fara ut, rakt på havet. fiska, sola, sitta, tänka. jag ska åka. känna vinden i mitt hår, blåsa, sådär som det bara blåser vid havet så håret känns alldeles salt och tovigt. jag älskar den känslan. känslan av frihet. jag saknar alla, alla jag ska få träffa, alla minnen, som jag ska få återuppleva, tanken av frihet, som jag ska tänka, nu i sommar. sommarn som ska bli den bästa i mitt liv.