söndag 31 augusti 2008

en helg. inte som alla andra

jo, att helgen blev super är ett faktum. att bosse inte är helt normal är också ett faktum. dessutom har han inga vänner. det sa han själv. ändå blev han utskälld och mobbad. ja, gris har han nog blivit kallad ett antal gånger, även av herrn, men det är nog något han får ta tag i själv. försöker man skicka ut någon från en toalett -två gånger, ja då vet jag inte riktigt vad man ska tycka om honom. nuförtiden får man tydligen inte utföra sina behov längre, det säger i alla fall bosse- den välutbildade juristen. jomen självklart.
tillbaka till superhelgen. jag erkänner, det var kallt, men jag gjorde det. jag badade. förmodligen sista doppet i år, vilket gör mig lite ledsen, men jag badade. i paradiset. champagne i fulla lass, lite för tidigt, men det spelar ingen roll. sen kom bilen för andra gången, och när den stannade passade vi på att rusa tillbaka till husvagnen, värmen och tryggheten. och en vaken camping med herrn och company gapande för full halls.
och en pizzeriagubbe som inte förstod att man kan vara allergisk mot nånting. ja, han var underbar.
för,
allting är underbart i paradiset.
/sofia.

lördag 30 augusti 2008

idag bär det iväg till paradiset igen. jomen, nästan som thailand vet ni!
tyvärr hinner jag inte skriva mer, men ha en superduperhelg ;)
puss,
sofia.

onsdag 27 augusti 2008

peruk

jomen. vilket löfte va? fortsätta skriva hit och fortsätta skriva dit. nejdå, sånt kan inte jag.
i alla fall har jag fått lära mig idag, att man måste bära peruk för att bli omtyckt.

fredag 1 augusti 2008

lägerkänslor

nu är jag hemma igen, och jag har så mycket att berätta så jag inte vet vad jag ska skriva. jag är ledsen, det blir ett rätt kort inlägg. jag har i alla fall varit på världens bästa läger med sara. tack! och alla människor var helt underbara. det enda som fattades var shadi. du saknades, älskling. du saknades mycket.
ursäktar min oregelbunda skrivperiod, när skolan sätter fart börjar jag igen på allvar. det lovar jag. tills dess ska jag lata mig massor, och om vi inte hörs, ha en fortsatt underbar sommar allihopa.
<3.