fredag 26 september 2008

äventyr i storstaden

jag måste berätta om mitt äventyr igår. jag och sara och fia skulle in till stan. så var det sagt, men nejdå, dom skulle ha oförberett spanskaprov nästa dag, (ja, oförberett..! fråga inte.,)så dom ville inte alls och shoppa. men jag övertalade dom tillslut. *stolt*. så vi tog tåget in till vårt älskade centrum, och gick raka vägen till McDonald's, för jag höll på att avlida p.g.a. hunger. men när jag skulle beställa min happy meal, sa kassörskan till mig att jag inte fick det. "varför då?", frågade jag. ÅLDERSGRÄNS!! 14 år!! :O men tillslut fick alla tre sin happy meal ändå.
glad i hågen satte sara sin fina happy meal förpackning på huvudet när hon ätit upp, och spatserade självsäkert ut genom McDonald's. fast när vi skulle in till rut.m.fl. tog hon den av sig.
äventyret fortsatte när vi gick in på lindex, och sofia sa förlåt till en skyltdocka. efter det åkte galningarna upp till barnavdelningen, och hittade en superfin rosa balettdräkt till mig. jag är evigt glad, älsklingar. tack!
resan avslutades hemma hos sara där vi pluggade till det oförberedda provet.
tack för en underbar dag igår.
/sofia

måndag 22 september 2008

skolfoto

egentligen har jag ingenting att skriva. egentligen skriver jag nog mest för att jag ska. och vill. alla andra har alltid någonting att skriva, antingen väldigt poetiskt och vackert, eller intressant. jag vet inte hur man gör, liksom. hjälp.
jag har fått mina skolfoton. jag är inte säker på om jag är nöjd eller inte, det blev i vilket fall inte total katastrof, vilket jag känner mig väldigt lättad över.
nu måste jag dra mig till skolan. ha dt underbart, jag ska försöka.
sofia

torsdag 11 september 2008

sjuklingen

åh. ingenting är roligt när man är sjuk. tack alla vänner för att ni är så bra i alla fall. ni gjorde halva min dag. sen gick jag hem. jag tror mitt huvud har exploderat tusen gånger idag. ettusenett. åh. förlåt för att jag klagar. måste gå ner och göra mer te. hoppas jag skriver snart.
/sofia.