tisdag 22 april 2008

teater <3

idag var våran klass på vetenskapefestivalen på chalmers. det var massa matematiska problem, och det var faktiskt rätt kul 8)
efter det var jag hos sara och sen åkte vi och shadi och kollade på sofias teater. hon var bäst. go sofia. hur grym som helst! stackars alla er som missade det :/
nu ska jag gå och lägga mig. jag är trött, klockan är halv nio. jag ska inte alls gå och lägga mig, men jag VILL gå och lägga mig. det är en helt annan sak.
jag är virrig -.-'
puss hej

söndag 20 april 2008

tjockis.

jag är en slarver. jag skriver ju ingenting!!!
jag lovar att bli bättre, efter helgen. bara så ni vet.
just nu sitter jag och lyssnar på musik, dvs. no air, och dancing in the moonlight. jag är på just det humöret att lyssna på bara dom 2 låtarna.
ush jag har dåligt samvete, jag bara sitter här inomhus, även fast det är hur fint väder som helt, jag är inte klok.
jag ska gå ut. snart. lovar.
puss. hej.

fredag 11 april 2008

avkoppling

nu sitter jag här, faktiskt i min ensamhet. rätt långt bort från civilisationen. havet här är alldeles stilla, och i min stuga lyser det, även i stugorna på andra sidan lyser det.
det finns något levande här i alla fall.
det är så skönt ibland, att komma långt bort från civilisationen, och få sitta i sin ensamhet och tänka bort allt jobbigt som hänt i veckan. och känna sig så frisk, så levande som man aldrig gör där borta i det alldeles uppenbara vardagliga. det är charmen med att sitta här. liksom lite ensam, men ändå med.
sedan kommer man hem till det vanliga, utvilad och glad. då orkar man en vecka. och två veckor. med vänskap, vila och kärlek orkar
man
hela livet

tisdag 8 april 2008

idag, igen.

åh, förlåt att jag inte har skrivit på så himla länge. jag har verkligen inte varit vid datorn,, just nu har jag lite tid i alla fall. jag älskar att blogga, det är verkligen som en hobby. tro inte att jag kommer sluta. ni får stå ut med mig ett tag till <3
jag är ledsen men jag har ingenting speciellt att skriva om, det händer inte mycket här..:/ jag hade håltimma idag,det var i alla fall rätt mysigt, jag, hanna, frida och ella satt och pluggade lite.. så nu är matten gjord i alla fall, annars har det inte hänt så mycket mer förutom att det är jättefint väder. jag är verkligen lycklig. jag har suttit på balkongen i 1 timma.
och då kan man inte vara annat än lycklig:)
pussåkram <3