tisdag 25 mars 2008

lov, lov och lov.

förlåt att jag inte har skrivit på så himla länge. jag har inte haft varken tid eller möjlighet. jag sitter här, insnöad i princip, och myser med familjen. idag har jag och systermin åkt pulka i tre timmar, och byggt en backe. jag är verkligen stolt, för vi fick till och med pappa att åka våran härliga kreation. vet inte om han riktigt kunde erkänna att han njöt av upplevelsen, men mamma sa att det var riktigt skoj, med ärlighet i rösten.
hittills har jag haft ett lyckat lov. jag har hängt med släkten, och deras respektive, gjort snöänglar, gått promenader i ett vitt landskap och varit allmänt hälsosam. förutom allt godisätande, som bara bli när man har lov.
på tal om snö; jag pratar om det som att det är helt normalt. det är det verkligen inte. jag är helt chockad!!!! här har det snöat såå himla mycket. minst 30 cm i alla fall :P nu fick vi i alla fall vinter,,fyra dagar i stället för fyra månader, men det kan inte hjälpas. jag har tagit vara på den så gott som det går.
jag har läst lite böcker nu på lovet, och jag kan rekomendera "En liten chock" av Johanna Lindbäck. Även "lejonpojken" av Zizou Corder är en mysig historia. för er som känner mig, är Katarina von Bredow min favvo författare, läs hennes böcker!!!!!!!!!!!!!! bara en rekomendation xD
puss å kram <3

1 kommentar:

paula sa...

HAHAHA, jag har lånat en av hennes böcker , som jag vill vara , :D , p.g.a att du hade läst den redan , händelsen i bibblan..