torsdag 25 december 2008

vad ska man säga?

ingenting blev riktigt som vi hade tänkt oss. hoppashoppas att uttrycket "inget ont som inte har någonting gott med sig" stämmer nu.
jag vet inte riktigt vad jag ska tänka. helst av allt skulle jag vilja flyga bort härifrån nu, som det var tänkt.
åh, hjälp.
sofia.

söndag 7 december 2008

lite blandat

i helgen har jag varit med världens bästa paula. det var hur mysigt som helst, förutom att hon och kajsa är överlägsna i dansmatta. det knäckte mig totalt, haha. men det var bäst.! tack för helgen paula <3

denna veckan ska vi kolla på film i skolan två dagar, så jag är verkligen glad. förutom att vi ska ha optikprov. åh. jag vill verkligen inte. och så sätts betygen snart. jag är nervös.
med kärlek
sofia

måndag 1 december 2008

det finns några saker som gör mig riktigt glad. just nu känns det som att det är ont om de sakerna. eller så är det bara brist på verksamhet i min hjärna, så jag inte lägger märke till dem.
hur som helst, så känns det just nu som att det står still överallt. jag vet inte riktigt varför, men det händer liksom bara samma saker om och om igen.
livet rullar ju på, även om man vill det eller inte. men ett händelselöst liv tackar man ju inte gärna ja till.
men, det är väl bara så för stunden, det finns ju ljusglimtar som gör mig glad. det gör det alltid. speciellt några människor runt omkring mig, som jag inte kan låta bli att le åt.
tusen tack till er.
& tack för tiden.
med kärlek
sofia.

onsdag 19 november 2008

äntligen har jag börjat träna igen. jag har fuskat med det i ett halvår, och nu äntligen så har jag tagit mig vid kragen och satt igång igen. jag blir bara helt lycklig av att träna, så är det bara.
jag vara bara helt tvungen att berätta denna nyhet, eftersom jag känner mig som en helt ny människa, sedan i söndags.
onsdagar var den absolut jobbigaste veckan på hela schemat förra året. lång, tråkig och jobbig. detta året älskar jag onsdagar. för när den är avklarad, är veckan nästan slut, har jag kommit på.
och fredagar är värst. ushochfyochblä på det. fast då känner man sig väl förtjänt av lite godis på efter skolan.
ja, det var allt.
tacktack
sofia.

onsdag 12 november 2008

slut. finito.

nej. nu får det räcka. jag ska sluta försöka. det har gått för lång tid, och jag lägger ner allt för mycket tid på ett ouppnåeligt mål. så är det bara. helt enkelt. jag klarar mig ändå. vi får väl se när min tid kommer. vi får hoppas att den gör det.

måndag 10 november 2008

för sent för att tänka klart

"åh snälla.
spara mig de krafter som jag måste lägga ner på dig, som ändå går till spillo.
låt mig få sluta hoppas. snälla sluta finnas. sluta se mig, och låt mig inte se dig.
om det ändå vore så enkelt. om jag ändå kunde få sluta mina ögon i en minut, och radera."

söndag 9 november 2008

ett enda stort virrvarr.

"när du ändå är påväg, varför inte stanna och ta en fika? vänta lite med allt. världen går inte under. tänk efter på tiden som har gått och se hur det blev. det är tackvare dig.
när du ändå ska gå, varför inte åka en extratur till något land långtborta, så du blir av med allting?
varför inte?
ser du allt småskrot på marken, en vacker vintermorgon på den lilla ön? kan du höra fladdermössens eviga pip på nattpromenaderna?
stanna. världen går ju inte under.
du lever ju bara en enda gång. brista eller bära!
hör du bruset från den lilla maskinen i köket? eller ser du ångorna från värmen i asfalten?
vet du om att jag älskar dig?
stanna. världen går inte under."

fredag 26 september 2008

äventyr i storstaden

jag måste berätta om mitt äventyr igår. jag och sara och fia skulle in till stan. så var det sagt, men nejdå, dom skulle ha oförberett spanskaprov nästa dag, (ja, oförberett..! fråga inte.,)så dom ville inte alls och shoppa. men jag övertalade dom tillslut. *stolt*. så vi tog tåget in till vårt älskade centrum, och gick raka vägen till McDonald's, för jag höll på att avlida p.g.a. hunger. men när jag skulle beställa min happy meal, sa kassörskan till mig att jag inte fick det. "varför då?", frågade jag. ÅLDERSGRÄNS!! 14 år!! :O men tillslut fick alla tre sin happy meal ändå.
glad i hågen satte sara sin fina happy meal förpackning på huvudet när hon ätit upp, och spatserade självsäkert ut genom McDonald's. fast när vi skulle in till rut.m.fl. tog hon den av sig.
äventyret fortsatte när vi gick in på lindex, och sofia sa förlåt till en skyltdocka. efter det åkte galningarna upp till barnavdelningen, och hittade en superfin rosa balettdräkt till mig. jag är evigt glad, älsklingar. tack!
resan avslutades hemma hos sara där vi pluggade till det oförberedda provet.
tack för en underbar dag igår.
/sofia

måndag 22 september 2008

skolfoto

egentligen har jag ingenting att skriva. egentligen skriver jag nog mest för att jag ska. och vill. alla andra har alltid någonting att skriva, antingen väldigt poetiskt och vackert, eller intressant. jag vet inte hur man gör, liksom. hjälp.
jag har fått mina skolfoton. jag är inte säker på om jag är nöjd eller inte, det blev i vilket fall inte total katastrof, vilket jag känner mig väldigt lättad över.
nu måste jag dra mig till skolan. ha dt underbart, jag ska försöka.
sofia

torsdag 11 september 2008

sjuklingen

åh. ingenting är roligt när man är sjuk. tack alla vänner för att ni är så bra i alla fall. ni gjorde halva min dag. sen gick jag hem. jag tror mitt huvud har exploderat tusen gånger idag. ettusenett. åh. förlåt för att jag klagar. måste gå ner och göra mer te. hoppas jag skriver snart.
/sofia.

söndag 31 augusti 2008

en helg. inte som alla andra

jo, att helgen blev super är ett faktum. att bosse inte är helt normal är också ett faktum. dessutom har han inga vänner. det sa han själv. ändå blev han utskälld och mobbad. ja, gris har han nog blivit kallad ett antal gånger, även av herrn, men det är nog något han får ta tag i själv. försöker man skicka ut någon från en toalett -två gånger, ja då vet jag inte riktigt vad man ska tycka om honom. nuförtiden får man tydligen inte utföra sina behov längre, det säger i alla fall bosse- den välutbildade juristen. jomen självklart.
tillbaka till superhelgen. jag erkänner, det var kallt, men jag gjorde det. jag badade. förmodligen sista doppet i år, vilket gör mig lite ledsen, men jag badade. i paradiset. champagne i fulla lass, lite för tidigt, men det spelar ingen roll. sen kom bilen för andra gången, och när den stannade passade vi på att rusa tillbaka till husvagnen, värmen och tryggheten. och en vaken camping med herrn och company gapande för full halls.
och en pizzeriagubbe som inte förstod att man kan vara allergisk mot nånting. ja, han var underbar.
för,
allting är underbart i paradiset.
/sofia.

lördag 30 augusti 2008

idag bär det iväg till paradiset igen. jomen, nästan som thailand vet ni!
tyvärr hinner jag inte skriva mer, men ha en superduperhelg ;)
puss,
sofia.

onsdag 27 augusti 2008

peruk

jomen. vilket löfte va? fortsätta skriva hit och fortsätta skriva dit. nejdå, sånt kan inte jag.
i alla fall har jag fått lära mig idag, att man måste bära peruk för att bli omtyckt.

fredag 1 augusti 2008

lägerkänslor

nu är jag hemma igen, och jag har så mycket att berätta så jag inte vet vad jag ska skriva. jag är ledsen, det blir ett rätt kort inlägg. jag har i alla fall varit på världens bästa läger med sara. tack! och alla människor var helt underbara. det enda som fattades var shadi. du saknades, älskling. du saknades mycket.
ursäktar min oregelbunda skrivperiod, när skolan sätter fart börjar jag igen på allvar. det lovar jag. tills dess ska jag lata mig massor, och om vi inte hörs, ha en fortsatt underbar sommar allihopa.
<3.

lördag 21 juni 2008

sammanfattning

nu är veckan snart slut, som tur är har den gått väldigt långsamt, och jag kommer inte ihåg hur den startade. men den har varit bra i alla fall. i och med att jag nog inte kommer vara inne på datorn så mycket i morgon, sammanfattar jag veckan idag. för er som vill läsa:
veckans..
saknad: Sara :'(
upptäckt: massor med vatten i båten
aha!: att värma kyckling med folie runt i mikron ger negativa konsekvenser (prova inte..!)
film: doktor tjivago (stavas det så?)
vinst: pass
förlust: mot mormor i kortspel
jobb: rensade hela rabatten där det dessutom bodde en trevlig myrfamilj :S
problem: löst nu i alla fall
topp: födelsedagen i söndags

torsdag 19 juni 2008

midsommarafton i morgon och allt.

nu sitter jag här på golvet i mitt rum. 14 år gammal sedan några dagar tillbaka, och tittar ut genom det oändligt gråa fönstret. jag ser ingenting annat än grannens hus, för dimman är så tät. och det är den 19 juni. lyckat. lyckat som bara den. och midsommarafton i mogon. tredje året i rad med ösregn?
värdelöst

tisdag 17 juni 2008

fjortisdag

idag fyller äntligen min shadi fjortis <333
grattis grattis älskling!
tänker på dig.
<3

söndag 15 juni 2008

en plats där tiden står still

japp. rena paradiset.
jag har inte skrattat så mycket, inte varit så glad på länge.
vi badade, åt i åsa, spelade volleyboll, fast det blev inget av det, så vi bara la oss ner i sanden. lukas försvann, fast tack och lov kom han tillbaka, och klockan 00.00 prick firade vi mig för tidigt med dricka och skratt. tack så hemskt mycket för denna underbara helg i himlen<3
kärlek till er <3

fredag 13 juni 2008

D

idag är dagen med stort D. dagen jag har längtat efter sedan väldigt länge tillbaka. dagen jag och shadi drar till husvagnen där sara och lukas redan gjort sig hemmastadda över en natt. dagen då jag ska äta glass och sola och bada.
jodå. dagen med stort D är det idag och jag längtar tills vi sitter på tåget påväg till paradiset. <3
och snart blir jag ett år äldre.
man kan inte säga annat än att jag är lyckliglycklig just nu.
<3

torsdag 12 juni 2008

andra dagen på sommarlovet

idag är det andra dagen på sommarlovet. och jag har fortfarande verkligen inte insett att jag har sommarlov. jag bara säger det för att folk har sagt att det är sommarlov.
men idag ska jag ut och shoppa :) och så ska jg packa. för på fredag drar jag, shadi, sara och lukas iväg till campingen. längtar som bara den!!
pussar<3

onsdag 11 juni 2008

liseberg 1000 ggr om

idag var jag på liseberg med selma, sara, sara(H), nina, alexandra och cecilia <33, dom flesta i denna samling av människor har sämst humor i världen, och dom skrattade oavbrutet hela dagen lång. och det var mysmys. tack så hemskt mycket för denna dagen folk, ni är underbara <33
jag tänkte på en sak när jag var på liseberg idag. jag såg en liten kille. han åt sockervadd, och var helt kladdig runt hela munnen. jag kommer så väl ihåg den känslan, så fruktansvärt hemsk, när man inte har något vatten så man kan ta bort det kladdiga klibbiga. och det var anledningen till att jag inte köpte sockervadd när jag var liten. nu vet ni det. nu har jag sagt mitt för ikväll, men jag återkommer. trevlig sommar tills dess. <3

världens bästa citat stod på alex tröja idag, tvungen att skriva den helt enkelt:
come to the dark side,,
we have cookies.

tisdag 10 juni 2008

värdelöst goes framåt

japp. kom inte långt med det här.. nae, nu har jag inte skrivit på över en månad. menmen, förhoppningsvis kommer det ljusare tider för ett tag nu framöver.

jag har sommarlov, och jag inte har någon aning om hur jag ska kunna fatta det. jag kan liksom inte förmå mig till att förstå att jag ska vara ledig. ledig i över 2 månader. sjuktsjukt. men denna sommarn ska bli den bästa i mitt liv. jag bara känner det på mig. jag ska fara ut, rakt på havet. fiska, sola, sitta, tänka. jag ska åka. känna vinden i mitt hår, blåsa, sådär som det bara blåser vid havet så håret känns alldeles salt och tovigt. jag älskar den känslan. känslan av frihet. jag saknar alla, alla jag ska få träffa, alla minnen, som jag ska få återuppleva, tanken av frihet, som jag ska tänka, nu i sommar. sommarn som ska bli den bästa i mitt liv.

tisdag 6 maj 2008

irriterad.

fan. jag orkar inte med alla falska idioter. jag orkar inte. så trött på det spelet som dom spelar, med varandra och sig själva. jag orkar inte.
varför kan man bara inte vara sig själv?

tisdag 22 april 2008

teater <3

idag var våran klass på vetenskapefestivalen på chalmers. det var massa matematiska problem, och det var faktiskt rätt kul 8)
efter det var jag hos sara och sen åkte vi och shadi och kollade på sofias teater. hon var bäst. go sofia. hur grym som helst! stackars alla er som missade det :/
nu ska jag gå och lägga mig. jag är trött, klockan är halv nio. jag ska inte alls gå och lägga mig, men jag VILL gå och lägga mig. det är en helt annan sak.
jag är virrig -.-'
puss hej

söndag 20 april 2008

tjockis.

jag är en slarver. jag skriver ju ingenting!!!
jag lovar att bli bättre, efter helgen. bara så ni vet.
just nu sitter jag och lyssnar på musik, dvs. no air, och dancing in the moonlight. jag är på just det humöret att lyssna på bara dom 2 låtarna.
ush jag har dåligt samvete, jag bara sitter här inomhus, även fast det är hur fint väder som helt, jag är inte klok.
jag ska gå ut. snart. lovar.
puss. hej.

fredag 11 april 2008

avkoppling

nu sitter jag här, faktiskt i min ensamhet. rätt långt bort från civilisationen. havet här är alldeles stilla, och i min stuga lyser det, även i stugorna på andra sidan lyser det.
det finns något levande här i alla fall.
det är så skönt ibland, att komma långt bort från civilisationen, och få sitta i sin ensamhet och tänka bort allt jobbigt som hänt i veckan. och känna sig så frisk, så levande som man aldrig gör där borta i det alldeles uppenbara vardagliga. det är charmen med att sitta här. liksom lite ensam, men ändå med.
sedan kommer man hem till det vanliga, utvilad och glad. då orkar man en vecka. och två veckor. med vänskap, vila och kärlek orkar
man
hela livet

tisdag 8 april 2008

idag, igen.

åh, förlåt att jag inte har skrivit på så himla länge. jag har verkligen inte varit vid datorn,, just nu har jag lite tid i alla fall. jag älskar att blogga, det är verkligen som en hobby. tro inte att jag kommer sluta. ni får stå ut med mig ett tag till <3
jag är ledsen men jag har ingenting speciellt att skriva om, det händer inte mycket här..:/ jag hade håltimma idag,det var i alla fall rätt mysigt, jag, hanna, frida och ella satt och pluggade lite.. så nu är matten gjord i alla fall, annars har det inte hänt så mycket mer förutom att det är jättefint väder. jag är verkligen lycklig. jag har suttit på balkongen i 1 timma.
och då kan man inte vara annat än lycklig:)
pussåkram <3

onsdag 26 mars 2008

så mysigt.

idag har jag verkligen haft det mysigt.
jag har åkt pulka med shadi och sara, vilket var mysmysmys <3333
ikväll ska jag sova hos paula med linnea (och paula). åhsåskoj<3333
hittills har jag tagit två piercingar..(nästan) som var riktigt snyggt ;)
fortsat trevligt påsklov önskar jag er alla
puss

(bara ett visdomsord: det är jobbigt att gå i folks fotspår, både fysiskt och psykiskt.)
<33

tisdag 25 mars 2008

lov, lov och lov.

förlåt att jag inte har skrivit på så himla länge. jag har inte haft varken tid eller möjlighet. jag sitter här, insnöad i princip, och myser med familjen. idag har jag och systermin åkt pulka i tre timmar, och byggt en backe. jag är verkligen stolt, för vi fick till och med pappa att åka våran härliga kreation. vet inte om han riktigt kunde erkänna att han njöt av upplevelsen, men mamma sa att det var riktigt skoj, med ärlighet i rösten.
hittills har jag haft ett lyckat lov. jag har hängt med släkten, och deras respektive, gjort snöänglar, gått promenader i ett vitt landskap och varit allmänt hälsosam. förutom allt godisätande, som bara bli när man har lov.
på tal om snö; jag pratar om det som att det är helt normalt. det är det verkligen inte. jag är helt chockad!!!! här har det snöat såå himla mycket. minst 30 cm i alla fall :P nu fick vi i alla fall vinter,,fyra dagar i stället för fyra månader, men det kan inte hjälpas. jag har tagit vara på den så gott som det går.
jag har läst lite böcker nu på lovet, och jag kan rekomendera "En liten chock" av Johanna Lindbäck. Även "lejonpojken" av Zizou Corder är en mysig historia. för er som känner mig, är Katarina von Bredow min favvo författare, läs hennes böcker!!!!!!!!!!!!!! bara en rekomendation xD
puss å kram <3

torsdag 20 mars 2008

glad påsk

nu ääääntligen är det lov. jag är så fruktansvärt lycklig. detta är precis vad jag behöver. jag ska i alla fall använda mitt lov till att sova, och göra saker jag tycker om att göra.
glad påsk och många pussar och kramar <33

tisdag 18 mars 2008

znark

jag sover. :'(

måndag 17 mars 2008

snöö.?

igår gick jag på stan i vårjacka och ballerinaskor. idag när jag vaknade så var det helt vitt!! jag blev helt chockad!
jag kan inte fatta vad vädret har för problem? :O
första snön år 2008 kommer den 18 mars...
jaja, det är väl mysigt med lite julstämning såhär på våren..
idag börjar jag tio över tio. jag älskar dom här dagarna, när jag kan sitta och kolla på tv i en timma innan jag måste gå.
det är frihet för mig xD
hej<3

torsdag 13 mars 2008

bara en dikt.

förlåt att jag inte har skrivit på så länge, jag har verkligen inte hunnit sitta vid datorn :/
jag hinner egentligen inte nu heller, för jag måste spela piano i minst en timma nu :/
så ha det bra alla och önska mig lycka till
hej<3

en dikt.

du blåste ut ljuset i mig.
min själ slutade andas
mina ögon slutade tindra.
förlåt.
men jag älskade dig.
du tände ljuset i mig.
min själ började andas
mina ögon började tindra.
tack.
jag älskar dig.

lördag 8 mars 2008

"let's dance - Tina"

igår var det let's dance.
Tina dansar så jäkla bra, men/och hennes klänning åkte upp totalt så man såg hela trosorna och rumpan. dom skämtade tilloch med om det i tvn, att det kommer stå på alla rubrikerna i morrn, men, tänkte jag, såklart blir det väl inte att dom gör detta till en så stor grej!?.
så gick jag in i affären i morse, och det första jag ser är löpsedlarna:
TINAS TROSCHOCK!!
sidorna 34-35.
jag läser det.
ungefär såhär står det under den gigantiskt stora bilden:
Tobias lyfter sin danspartner Tina på starka armar. dom snurrar och snurrar runt. men plötsligt tappar Tobias greppet! Tina är nära att falla. Seunden senare fastar Tinas klännig och henns rumpa är bar. Inför miljonpublik.
och så har dom gjort ett helt repotage om det.
HERREGUD. sveriges tidningar har blivit skvaller, skvaller och skvaller.
jaja, inte mycket att bry sig om, men det är PATETISKT.
folk läser det också. även jag. :/

onsdag 5 mars 2008

sommardrömmar

nu har jag pluggat en massa..(, kollat på extreme home makeover) och tycker att jag är värd att sitta vid datorn en stund.
jag längtar så himla mycket till sommarn. det var så längesen! det har regnat nu rätt länge. det var ju solsken ett litet tag. och visst det är jättehärligt när det är svinkallt och sol, men det är inte alls som sommaren.
för 2 somrar sen, kommer jag ihåg att jag och sara inte kunde vara uppe vid huset, utan tillbringade i stället hela dagarna nere vid havet.
och så kommer jag ihåg att jag och shadi cyklade ner till havet och var så varma efter det att vi bara sprang i vattnet. och vi cyklade dit i linnen och shorts.
det är så en sommar ska va. det ska vara så varmt att man knappt orkar gå ut.
åh vad jag längtar och jag hoppas verkligen att det blir en sån sommar i år.
för ingen kan inse hur mycket jag saknar det.
<3

onsdag. 5/3 :)

idag är det onsdag. igen, och även denna onsdagen gick finfint! tilloch med tyskan var helt okej. vi fick nämnligen jobba i övningsboken. det passar mig bra.
denna veckan har verkligen gått jättefort, det känns som att det var onsdagen den 27/2 igår!
just nu är jag hos farmor och myser, och ska snart försöka plugga.

jag har kommit på att det är rätt meningslöst för mig att skriva en blogg om meningen att folk ska läsa den, för jag har sammanlagt 6 läsare senaste fyra veckorna typ. men jag tycker inte att det är det viktigaste. jag tycker bara att det är väldigt skönt att få skriva ner sina tankar, och sen får den som vill läsa och kommentera.

söndag 2 mars 2008

lördag till söndag.

lördag. bästa dagen på länge. så mysigt med vännerna <33
förutom att..hrm, dom spela gitarr, <3
men ni är underbara.
idag var jag ute och gick med mamma, för jag hann inte gå på medelpasset med sara, förlåt..<3
nu måste jag vara social vilket jag vanligtvis inte är på söndagar. men det gäller väl att anstränga sig ibland. :)
hej<3

lördag 1 mars 2008

tycka, tänka och veta.

varför tror man så mycket om människor?
man tror att den och den älskar en
man tror att han och hon hatar en.
i själva fallet är det tvärtom.
exakt precis jävla tvärtom.
och det är fanimej inte klokt, att man kan vara så fördomsfull.
det är nog min sämsta egenskap.
man har så mycket drömmar, att det alltid ska vara så som man tror att det är.
så kommer det en dag, och så förändras allting. hela världen blir uppochner.
bara för att man tror att man vet hur folk tänker och beter sig.
bara för att man är så jälva fördomsfull.

fredagsmys

igår var det jättemys med hanna och paula. vi åt kyckling och efter det plättar. vi provade ockdå stenhård avokado, som kanske inte var riktigt lika gott som resten av måltiden.
sen efter skolan gick jag runt med shadi och pratade. vid 6 tiden kom sara, och halv åtta mötte vi linnea. sen kollade vi på let's dance och åt pizza och godis tillsammans.
kul fredag.
idag ska jag träffa shadi och sara, kanske även anna, som jag saknat mycketmycket.

vänner i nöden är det bästa som finns. <3
och jag älskar er. ni vet vilka ni är. och jag älskar er mest av allt.
hej.

fredag 29 februari 2008

2lektioners dag.

idag är det fredag.
de känns som att det var fredag igår! denna veckan har gått fort. idag ska jag bara ha två lektioner, en lektion klockan kvart över tio och en klockan 1, för att malin (fröken) är sjuk. det känns lite jobbigt med den klockan kvart över tio, men jag och hanna ska ha det mktmkt trevligt <3
nu ska jag göra meig i ordning för skola.
puss<3

onsdag 27 februari 2008

mys, outhärdlig onsdag.

hon gjorde det största misstaget.
aboslut.
bryr mig inte.
ojjojj. dumma. nej. dummast.

idag var jag med alvina, dt var skoj. sen gick vi hem till kajsa en snabbis träffa leo för första gången. hanna var där också. kul<3
jag är jättelycklig för att ännu en onsdag är avklarad. för onsdagar är ibland fanimej outhärdliga. men jag klarade mig så gott som felfritt. nästan i alla fall. förutom att jag i morse inte hittade mina nycklar så jag gjorde så att jag och emma bara nästan kom för sent till sammhällen. sen hittade jag nycklarna i bykfickan. sån är jag.
ha't bra. pusshej<3

tisdag 26 februari 2008

dop och döpas

idag var jag med nina och cecilia. dt var roligt, för vi hade dop för hennes gosedjur som hon ännu inte döpts. bland annat : Banangunnar, Sunevafan & Herr Spann.
jag var rättså genialisk om jag får säga det själv, för jag kom på Banangunnar alldeles själv.
sen kom jag hem, och jag och mamma spelade kort.
efter det rörde jag i maten och pluggade. dt gick rätt bra för en gångs skull :D
mysig dag. nu ska jag smörja in mej med massa skönhetskrämer bara för att jag är så hälsomedveten (HAHAHAH), och sedan sova skönhetssömn i 8½ h. perfekt.
puss<3

måndag 25 februari 2008

nalle puh. liten hjärna men han tänker massa.

nu har jag varit på dansen, det var kul. idag hade jag bara två lektioner, för vi hade håltimma på musiken, och jag var hos tandläkaren på bilden. och jag ska inte få räls. *glad*
men på musiken och över lunchen var jag, Paula och Linnea hemma hos mig och åt köttbullar och makaroner:)
nu ska jag städa mitt rum, och plugga.
kul(Y). inte.
förövrigt har jag kommit på att jag inte kan sluta tänka. typ som nalle puh.
hej<3

lördag 23 februari 2008

björn gustavsson<3

kul daag :)
träffa massa människor, och sara sov över fredag till idag :)
kollade på melodifestivalenmed släkt och vänner, för pappa fyller år. grattis <3.
björn gustavsson var totalt överlägset bäst, som vanligt. <3
tycker inte direkt att någon var bra...BWO var väl bäst i så fall...
men hur dansade han egentligen??? jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig..hjälp?
nu ska jag övergå till att vara social och sjunga för pappa <3 hej

torsdag 21 februari 2008

maaaattteeeeprooooov :O

idag var det matteprov, asså fatta vad jag var nervös, jag välte ner min gradskiva, paulas linjal, mitt papper, min penna, och jag darrade typ. jag vet inte riktigt varför, men ändå.
min och mathildas båt i tekniken är tyvärr missbildad, och jag ber om förlåtesle till mathilda, för mestadels är det nog mitt fel. men ändå, vi får hoppas på att den kanske flyter:D
åååh i morrn är det fredag!!! då ska jag äta godis, och sova.
förövrigt ska jag borta tänderna nu, och kolla på tv.
ha dt braa :)
puss<3

onsdag 20 februari 2008

dagarna långa

nu har jag kommit hem från skolan. ännu en dag. ännu en gång. samma visa varje dag.
alltså, jag brukar tänka på det. att det är samma, allting varje dag. oftast är det för att jag inte har något att se fram emot. eller för att jag är väldigt trött. för egentliden är det inte så. det är inte samma varje dag. varje dag är annorlunda på sitt eget lilla charmiga sätt. absolut
onsdagar brukar vara väldigt jobbiga, men det kändes inte så idag, jag var mer stressad än vanligt, allt gick rätt fort :)
hej<3

tisdag 19 februari 2008

tisdag -igen

nu har jag kommit hem från skolan, dt känns som att dagen har varit lång. men nu är den över, och det känns väääldigt bra, tillochmed läxan är nästan färdig.
tänk så mycket konstiga människor det finns..fast, det finns mycket snälla människor också. såna är bra.
Men det är väl så. helt enkelt..PUNKT SLUT
man lär sig. det gör man verkligen. lär sig av sina misstag, men även av vad man har gjort bra. jag lär mig mycket. av mina misstag oftast, men dom är aldrig särskilt allvarliga, utan mest bra misstag.
tänk vad mycket det finns att prata om, men att man aldrig kommer på det när man är i situationer när man behöver ha något att prata om. eller så är det i alla fall för mig. är det normalt?
fast jag vet inte om jag vill vara normal. man tjänar i längden på att vara speciell, typ sig själv om man säger så. jag är nog inte helt normal, och jag är rätt nöjd med det.
en fråga. som jag ställer mej själv ibland. har jag tur eller otur. i kärlek?
vet ej. vet ej. vet ej.
om du vet, svara gärna.
hej <3

måndag 18 februari 2008

dansdansdans <3

rätt trevlig dag i skolan ändå, saknat massa människor :)
inte så jättemycket musik, men jag gråter inte för det.
daniel fysikläraren var helt okej också :)
sen var dt piano, efter det dans, dansen va kul, massa folk :)
just nu har jag ont i magen, inte kul, men ändå, bra dag.
puss,

söndag 17 februari 2008

Juno

myyyys idag med sara och shadi, älskar er <3
vi var på bio, Juno, bra film (Y)
synd och skam att det är skola i morrn :(
puss

söndag 10 februari 2008

memories

do you remember?
shit va skoj det var. vecka 7 -07
flum med er i en vecka. finns inget bättre.
f*n vad jag älskar er.

lördag 9 februari 2008

lov <3

jag har inte haft tid att skriva på länge, faktum är att jag inte suttut vid datorn på 2 dagar (A)
i alla fall, äntligen lov till att börja med. !!! så himla skönt. jag har verklighen längtat efter detta.
mys igår med paula och linnea =)<3,
jag har klippt mej, och färgat..äntligen igen.
ska på melodifestivalen :D jag har inga kläder! jag får hitta på ngt..o.O
måste göra mig i ordning nu..
puss<3

tisdag 5 februari 2008

ingenting..

tisdagar är rätt sega, jag gör liksom aldrig någonting..men dt är rätt skönt med bara tre lektioner, och håltimma (:
efter skolan har jag bara ätit, städat och kollat på tv..pretty tråkig dag, men rätt härlig ändå,:)
puss

måndag 4 februari 2008

håltimmaar..:D

hahahah vi har håltimma alltid...seriöst, jag hade 2 lektioner idag, när jag egentligen skulle ha 4, och om inte thomas hade kommit och förstört allt så skulle vi ha haft tre timmars håltimma, "/. han är riktigt dum. men, det var mys på dom 2 håltimmarna vi hade i alla fall, jag linnea och paula satt på hani's och drack kaffe latte och läsk <3, sen hittade vi skor, till massa barn, XD, och till bengan och roger.
sen var dt dans med frida, shadi, mathilda, linnea, alvina och kajsa :D<3 HAHA alvina, du dansar bäst XD<3
kul dag i alla fall.
pusss<33

söndag 3 februari 2008

söndag..

söndagar. en väntan på en lång vecka av skola och vanliga vanor.
man vet liksom inte vad man ska göra, så man bara sitter hemma vid datorn i pyamas klockan 4, hur sorgligt är inte det? och jag får inte tag på ngn som vill följa med på medel..och så har man läxa tills i morrn, musik.
DET BÖRJAR MÖRKNA NU. åh!
funderar starkt på att gå och lägga mej för natten, och vara någolunda pigg i morrn,
smartaste iden idag, fast jag kommer ändå inte sommna förräns sent och vara lika död i morrn som alla mådagar hittills.
jag längtar till sommaren, och sportlovet.
jaja, se dt från den ljusa sidan, jag har inte magsjuka.
hej<3

lördag 2 februari 2008

regn i evigheters evighet.

jag orkar inte med regnet mer! ngn som hänger med och hälsar på maria i thailand?
HAHAH bara för att jag skriver detta nu, så ser man solen, och det regnar faktiskt inte..
men i alla fall..det är ju liksom aldrig FINT väder, bara halvbra, 5 grader varmt och blött på marken..urk.
kul dag i alla fall <33, och vädret var inte så pjåkigt, och OKEJ DÅ det haglade xD
hej<3

fredag 1 februari 2008

köttbullekafeet.

hahahah jag älskar köttbullar på köttbullekafeet <333
bara så att alla vet.
hejdå.

torsdag 31 januari 2008

yoga & snöstorm

yoga med affe, linnea och amanda idag <3 jättekul verkligen! dt gör vi om :D,
faast, linnea och jag blåste iväg när vi skulle till busstationen efter att ha duschat och bastat i en timma xD , det var väärldens typ snöstorm, fast det inte var snö, fast vi hittade några snöbilar (A) meen, när vi kom till busstationen klickan 20 i åtta märer vi att bussen inte går förräns klockan 8, och vi ringer till mamma och säger att vi har problem, supermamman kommer på stubinen och hämtar oss. tack <3
skolan var rätt tråkig, förutom första lektionen, fyik ska det visst kallas , vi kallar dt skidminnen och flum..(A)

MARIA HAR ÅKT TILL THAILAND!! :'(
hoppas du får det uuunderbart BBY(L)

puss <3

onsdag 30 januari 2008

onsdagar..

ojjojj, jag HATAR onsdagar,
speciellt idag, otursdag TOTAALT!! "/
jaja, jag ska i alla fall på spinning med linnea och frida<333 (:
jag hinner inte skriva mer,,måste plugga..
puss<3

tisdag 29 januari 2008

flum på rasten <3

hej,
jag är trött på bilddagboken, det känns som att allt bara är onödig fakta, det jag lägger ut.
så, jag ska skriva dagbok på internet i stället (:
idag var dt jobbigt i skolan,, fastän jag bara hade tre lektioner, ändå o.O
men tackvare vänner på rasten blev den inte dötrist i alla fall. FLUMBARN <3
jag har massor med läxa som borde göras, jag gör nog rätt i att gå och plugga nu..
puss<3